lørdag 29. september 2012

Høst

Idag er det skikkelig høst ute, vind, regn og høstfarger. Løvet faller av trærne, men selv om det er fine farger og høsten hittil har vært fin, er det vemodig. Foran ligger flere måneder med vinter, men jeg håper det enda er lenge til snøen kommer. Et par bilder fra idag:



Enda et pledd ferdig

Et litt mindre pledd er ferdig, strikket i Delight og Fabel. Her er bilde:

søndag 9. september 2012

Ferdig med pleddet!!!

Endelig ferdig, og jeg ble så fornøyd at jeg planlegger å lage et til. Det ble så stort at jeg ikke får vist hele størrelsen. Her er bilde, pleddet er lagt over en puff:


lørdag 1. september 2012

Stekt tørrfisk

I sommer smakte jeg noe helt nydelig: Stekt tørrfisk med bacon, potetstappe og ertepurre. NYDELIG. Maten var tilberedt på Ørnes Hotell i Meløy kommune. Tørrfisken var utvannet før steiking, nesten som stekt boknafisk. Her bilde:


Tur langs Dokka-deltaet

I mange kommuner her på indre østland, er man flinke til å lage lett tilgjengelig turer for små og store. Jeg og Trine hadde en flott tur på folkestien langs Dokka-deltaet i et fantastik sen-sommervær. Turen anbefales, historisk informasjon gitt langs ruten og det meste av stien er tilrettelagt for rullestolbrukere. Her er noen bilder:





Marius-gensere

Har strikket 4 Marius-gensere til alle "mine små", den siste er akkurat ferdig og skal bli bursdagsgave til William. Har ikke tatt bilder av alle genserne, men de er strikket i Alpakka fra Sandnes og alle genserne har rundfelling. Her er bilde av den siste:


Pledd

Jeg hekler pledd etter oppskrift på garnstudio sine sider. Her er bilde av lappene som er heklet i Delight. Jeg er nå startet med sammenheklingen, i Fabel, bilde vil bli lagt ut når teppet er ferdig montert.