søndag 21. august 2011

Regnskur

Vi fikk en helt sinnsyk regnskur i går, var litt sein med fotoapparatet, så bildene jeg tok er mot slutten av skuren. Og dette er ikke den eneste regnskuren vi har hatt i sommer, faktisk har det regnet mer eller mindre hver eneste dag, om enn ikke sånn som dette.



Lue, sjal og votter

Det blir litt strikking i regnværet, har strikket meg sjal, lue og votter i tykk Alpakkagarn - det gikk fort på tykke pinner. Bildene ble ikke så bra, heller ikke fargen er riktig. Men nå er ihvertfall litt mer av garnlageret borte.....



lørdag 13. august 2011

Tur ved Randsfjorden

Torsdag hadde vi en nydelig dag, istedet for trening på treningssenteret, ble det tur ved Randsfjorden. Noen bilder som viser en nydelig natur og en kjempefin kveldstur med Trine og Mira.

 I forkant er havren snart klar for innhøsting.



Trine og Mira vurderer bading.

Flere sokker

Det har ikke vært mye strikking i sommer, men noen sokker har det blitt for å få brukt opp restegarn. Her er noen:



August-sokker

Sokkene for august er ferdig, strikket i Sterk fra "Du store alpakka". Mønsteret var enkelt og det er lett å få sokkene like fordi mønsteret er enkelt å telle.  Her er oppskriften på "Fluted Banister".


søndag 7. august 2011

Sommeren er snart over...

Det har ikke vært en optimal sommer sånn værmessig, litt for mye regn og det vises i hagen. Vi har aldri hatt så grønn plen og så mye "vassarve" som i år. Men noen blomster ser ut til å trives likevel og her er et par eksempler: