søndag 26. juni 2011

Litt fint vær idag

Idag har det regnet bare et par timer, dermed har jeg fått gjort litt i hagen - men selvfølgelig altfor lite. Plantene har ihvertfall fått nok vann i sommer. Her er bilder av noen som er på det fineste akkurat nå i juni.



Thea og Xo

Thea har vært hundepasser noen dager nå og Xo er fornøyd, ihvertfall har han vært veldig snill og lydig...





onsdag 22. juni 2011

Mat og "urbane totninger"

For de som ikke har sett "Urbane totninger" på Kapp, så anbefales det herved. Kjempemorsomt. Det var ikke lov å ta bilder under forestillingen, så derfor blir det ett bilde av oss som reiste ilag. Etter forestillinga spiste vi nydelig mat på "Lasse liten". Har bare bilde av desserten (jordbær, is, krokan og nøtter).


Sjusjøen

Da jeg hadde bursdag i januar fikk jeg i gave fra 5 arbeidskollegaer et helgeopphold på hytta til gammelsjefen, samt mat og tur. Og sist helg var vi der, alle 6. Sånn passe vær, men ellers var alt helt topp. Et nydelig måltid ble servert lørdagskvelden (elgstek med nydelig tilbehør), og det var bakst og underholdning -kort sagt: En meget vellykka helg med nydelige mennesker. Her noen bilder fra turen vi hadde lørdag:





Og en ekstra gave; pyntet rullator med diverse tilbehør.....

tirsdag 21. juni 2011

Luer til sykehus

Her er et knippe luer som er strikket og sendt til Margot som samler inn til kreftavdelingen ved sykehuset i Stavanger. Luene er i bomullsgarn og de fleste er strikket etter Odessa-mønster.

Juni-sokker

Etter å ha vært uten internettilgang ei lang stund, kan jeg nå blogge igjen. Her er juni-sokkene, strikket i Fabel, og her er link til mønster: