tirsdag 31. mai 2011

Litt strikking

Strikker jo litt innimellom også da, her har jeg tovet 2 par tøfler - garn brukt fra lageret mitt.


Mere mat...

Et kjempetrivelig ettermiddag og kveld med arbeidskollegaer hos "gammelsjefen" min. Fikk servert ei nydelig karri-kyllingsuppe med brytebrød til og gammeldags kringle til dessert/kaffe. Nam!!!



Bursdagsfeiring den 28.5.

Min venninne Astrid fylte 50 år i helga og vi hadde en kjempeflott feiring. Her er bilder av koldtbordet som inneholdt alt hva en kan ønske seg. Glemte å ta bilder av kakene, men nydelige var de.




Må legge inn et bilde av "bursdagsbarnet" også og håper hun ikke blir altfor sint for det.....


søndag 22. mai 2011

Ikke sommer enda

I mai har vi hatt veldig variabelt vær, enkelte netter faktisk på grensen til nattefrost. Da blir man ekstra glad og opplagt når man våkner med at sola skinner. Her er bilde av 2 lønnetrær rett utenfor soveromsvinduet vårt.

Babyteppe

Til høsten får lille Benjamin en liten bror og jeg har strikket baby-teppe til den lille. Har brukt Merino ull og oppskrift fra Drops design. Teppet ble veldig mykt og ble ganske stort, strikket litt større enn oppskriften skulle tilsi.

Et forsinket 17.mai bilde

Av to nydelige små, Sivert og Elias.

lørdag 21. mai 2011

Torpavotter

Jeg bor ikke så langt fra Torpa og jeg syns det er morsomt med tradisjonsstrikk. Har strikket Torpavotter, vottene var ferdig for lenge siden, men er akkurat ferdig med å sy inni. Jeg har altså "foret" dem ved å sy med garn inni votten mellom hver mønsterrunde. Ikke enkelt å forklare, men resultatet er ihvertfall at vottene blir dobbelt så tykke og veldig varme. Kan ikke vise bilde av vrangen - den ble slett ikke pen.... her må det mer øving til.

Bursdagsgave

Min kjære søster hadde bursdag 2.mai og i gave fikk hun denne jakken. Har strikket den i Nepal, som er blanding mellom ull og alpakka. Fargen er litt mer gammelrosa enn det som fremkommer på bildet og passet ypperlig til mottakeren som har mørkt hår. Søsteren min ble ihvertfall fornøyd. 


søndag 8. mai 2011

Mai-sokker

Her er mai-sokkene, strikket i Silja. Morsom oppskrift som ligger på Ravelry og heter "jeg dusser meg ett år"  her  , men jeg tror man må være medlem for å få tilgang.

Her er begge to:  

fredag 6. mai 2011

Nydelig???

Lille Birk på besøk, ikke verdens peneste hund akkurat, men ganske sjarmerende. Se hvor jeg "smiler" til fotografen. Fransk bulldog er rasen.


Lester

Strikket lester til Benjamin i påska, strikket i Fabel, her er 2 av parene:


Fanamønster

Her er genser til Sivert og hel dress til Elias, i Fanamønster. Glemte å ta bilder da disse var ferdige til jul, men nå har jeg tatt....om enn litt sent...


Påske i nord

Lenge siden siste oppdatering, men nå kommer den. Har hatt en nydelig påskeferie i nord, med mange variasjoner mht været. Har slappet skikkelig av og ikke gjort stort annet enn å kose meg. Har strikket litt, men bare litt....

Her er noen bilder: